Over Ons

In augustus 2016 werd Saskia geboekt om te zingen op een bruiloftsreceptie. Manuel werd daarbij gevonden om haar op piano te begeleiden. Dit optreden beviel beide ontzettend goed. Ze besloten de samenwerking voort te zetten onder de naam Sphere.

Wie zijn wij?

Saskia Stekelenburg

Saskia Stekelenburg
Saskia Stekelenburg

Saskia (23-08-1989) is altijd al gek op muziek geweest. Gelukkig kan ze hier volop mee bezig zijn als zangeres. Ze houdt van veel muziekstijlen en heeft dan ook in verschillende genres gezongen; jazz, pop, musical en klassiek. Haar grootste voorbeeld vond ze in de jazzmuziek, Ella Fitzgerald.

Saskia heeft de zangopleiding lichte muziek gevolgd aan het conservatorium van Utrecht. Ze heeft in verschillende pop en jazz bandjes gezongen, eigen werk uitgebracht onder de naam Saskia Iris en een aantal nummers in opdracht geschreven voor evenementen en films.  Voor meer informatie over haar kun je haar website bezoeken.

Manuel Blesgraaf

Manuel Blesgraaf
Manuel Blesgraaf

Manuel Blesgraaf (10-05-1981) komt vrij laat in aanraking met zijn instrument, de piano, maar is er dan gelijk ook helemaal gek op. Via allerlei verschillende bands, duo’s, orkesten en andere bezettingen en  muziekstijlen variërend van pop tot klassiek en soul en funk tot jazz ontwikkeld hij een grote voorliefde voor geïmproviseerde muziek. Een voorliefde die mooi tot uiting komt in Sphere waar hij steeds op een creatieve manier kan proberen verschillende nummers naar zijn hand te zetten. 

Manuel heeft aan de Pop Academy gestudeerd van het Rotterdams Conservatorium (Codarts). Hier heeft hij zich niet alleen verdiept in het spelen van Jazz en Pop, maar ook in het lesgeven. Naast Sphere speelt hij ook nog in verschillende Jazz/fusion- en coverbands, schrijft/componeert/arrangeert en produceert eigen werk met gitarist Marcel Fleuren onder de naam Zupa Fantastik en geeft les op verschillende muziekscholen in en rond Rotterdam en heeft daarnaast een eigen lespraktijk. Voor meer info over Manuel kan je zijn website bezoeken.