Trouwdag

Sfeervolle live muziek op uw trouwdagLive muziek trouwdag

Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen en de grote dag komt eraan. De perfecte trouwlocatie, de mooiste trouwjurk, de lekkerste bruidstaart, alles voor de ideale invulling op die speciale datum waarop jullie ‘Ja!’ tegen elkaar gaan zeggen. Een dag om nooit te vergeten.

Sphere draagt met hun sfeervolle jazz en easy listening muziek graag bij aan deze prachtige dag. Denk aan dat ene speciale nummer dat zo veel voor jullie Live muziek trouwdagbetekent. Misschien heb je al een idee voor een romantisch openingsdans nummer?

Muziek in de sfeer van uw bruiloft

Van een onvergetelijke trouwceremonie tot de sfeervolle omlijsting van uw trouwdag. Sphere stemt de muziek met u af. Hiervoor is het altijd mogelijk voor ons om u op te bellen of bij u langs te komen.

Door de ruime ervaring is er al een flink repertoire opgebouwd, waarmee er een juiste invulling te geven is aan uw bruiloft. Daarnaast studeren wij graag uw verzoeknummers in. Ons streven is om uw trouwfeest op een passende en creatieve manier de gewenste muzikale invulling te geven.

Nieuwsgierig geworden naar wat Sphere voor uw trouwceremonie, -receptie of -feest kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Live muziek tijdens uw trouwceremonie voor € 449,00

Live muziek tijdens uw trouwreceptie of -diner vanaf € 449,00

Live muziek zowel tijdens de trouwceremonie als tijdens de receptie vanaf € 549,00

Deze prijzen zijn inclusief:

  • Geluidsinstallatie
  • (Elektronische) vleugel
  • Reiskosten (tot € 50)
  • Voorbereiding
  • Opbouwen en afbreken
  • BTW
 
Contact vooraf was erg prettig en op de dag zelf waren jullie heel flexibel. Van onze gasten kregen we veel complimenten. Manuel en Saskia, super bedankt!”
Ingrid, via Facebook